Torbenbaek © 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

 

News

• Cheminova»
Den 1. oktober 2007 begynder jeg på Cheminova.

• William Damgaard Bæk »
Den 16. mej 2007 blev William født på Herning Sygehus.

• Cand.merc Mar»
Den 2. maj 2007 blev min kandidatafhandling forsvaret.

 


For at give et mere komplet billede af min personlighed vil jeg i det følgende beskrive nogle af mine fritids-interesser.

 

Mine fritidsaktiviteter spænder vidt, men jeg har valgt at fokusere på de fritidsinteresser, der giver værdi for mig som person, og som er relevante i arbejdsmæssige sammenhæng.

 

 

Løb

 

Jeg begyndte med at løbe, da jeg stoppede med at dyrke konkurrencesvømning, og det har for mit vedkommende været en effektiv måde at holde mig i form.

 

Løb virker for mig afstressende, og det er en måde for mig at få klaret tankerne, således at jeg kan lade mentalt op til de mange udfordringer i hverdagen. Derudover er jeg bevidst omkring, at regelmæssig motion er med til at styrke helbredet og mit overskud i daglig dagen.

 

 

 

Sejlsport

 

Jeg har altid været grebet af vand og derfor har sejlads og sejlsport tryllebundet mig. Indtil videre har det givet mig en række storslåede naturoplevelser eksempelvis langs den svenske kyststrækning i sommeren 2006.

 

Min fascination ved at sejle er, at de vejrmæssige forudsætninger hele tiden ændres, hvilket gør det særdeles udfordrende at sejle. For at håndtere en sejlbåd er det derfor væsentligt at samarbejde og bevare overblikket, især under vanskelig forhold.

 

På mange måder minder sejlads og sejlsport om de udfordringer, der hele tiden opstår undervejs i erhvervslivet, og derfor kan erfaringer med at sejle anvendes i erhvervsmæssige sammenhæng.

 

 

Familie

For mit vedkommende er mine fritidsinteresser i større grad blevet lig med familieliv. Det hænger sammen med at jeg den 16. maj 2007 blev far til William, og indtil videre har dette været forbundet med en masse dejlige oplevelser. Rollen som familiefar er hver dag forbundet med nye udfordringer, hvilket gør at jeg i min fritid får mulighed for at koble af og får nemmere ved at lægge jobbet fra mig, når jeg kommer hjem. 

 

 

På trods af de mange udfordringer ved at være forælder er det alle anstrengelserne værd, da det giver mange glæder og oplevelser, som samtidig er med til at give overskud i hverdagen.  

 

 

 

 

 


Den 1. oktober 2007 bliver begyndelsen på et nyt uddannelsesforløb hos Cheminova.

Jeg glæder mig meget til at møde mange nye kollegaer og ikke mindst at blive udfordret fagligt og personligt.


Min kæreste og jeg søger i øjeblikket bolig i Holstebro og omegn.